معرفی :

دانشکده ادبیات و علوم انسانی در سال 1383 با سطح زیربنای 6200متر مربع با دو  رشته ­ی زبان انگلیسی و زبان و ادبیات فارسی و 10 نفر عضو هیئت علمی آغاز به کار کرد. تا پیش از آن اعضای هیئت علمی جذب شده در رشته ­های فوق و گروه معارف اسلامی به ارائه­ ی دروس عمومی در دانشگاه اشتغال داشتند.در سال 1386 رشته ­های جامعه ­شناسی، علوم سیاسی، تاریخ و الهیات در مقطع کارشناسی و در سال 1388 در مقطع کارشناسی ارشد اقدام به جذب دانشجو نمودند. در سال 1390 اولین دوره­ ی پذیرش دوره ­ی دکتری در رشته­ های فوق­الذکر آغاز شد. همزمان با پذیرش دانشجو در مقطع دکتری در دانشکده ­ی ادبیات و علوم انسانی، روند توسعه­ ی رشته­ های آموزشی پی­گیری گردید. در سال 1391 رشته ­ی روانشناسی و علوم ­تربیتی، در سال 1394 رشته ­ی اقتصاد و در سال 1396 رشته­ های فلسفه و جغرافیا راه ­اندازی شدند. بدنبال آن برای رشته­ های روانشناسی و علوم ­تربیتی در دو گرایش در مقطع کارشناسی ارشد ( روانشناسی تربیتی و تحقیقات آموزشی) و برای رشته­ ی فلسفه در گرایش فلسفه و کلام اسلامی جذب دانشجو آغاز گردید. در حال حاضر در مقطع کارشناسی 1750،  در مقطع کارشناسی ارشد 448 و در مقطع دکتری 57 نفر دانشجو مشغول به تحصیل می­باشند. همچنین 63 نفر عضو هیئت علمی به طور تمام وقت با دانشکده همکاری دارند که 1 نفر استاد، 12 نفر دانشیار و 51 نفر استادیار هستند.